Privatlivspolitik

Vores virksomhed Scarlet Red Talent 23 bruger brandnavnet MAKE IMPACT FILMS – vi bruger sidstnævnte i nedenstående tekst.

Hos MAKE IMPACT FILMS passer vi godt på dine data. Vi bruger dine data til at udsende beskeder i forbindelse med indgået samarbejde, nye tilbud samt påmindelser.

Hvilke data behandler MAKE IMPACT FILMS?

Vores kunder er andre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende, og vi arbejder ofte i journalistisk øjemed. Vi producerer film og video content for vores kunder og opbevarer dermed som hovedregel navn, e-mail adresse, adresse, CVR nummer, telefonnummer, bankoplysninger samt billede- og videomateriale fra det projekt, kunden har hyret os til.

Når du indgår et samarbejde med MAKE IMPACT FILMS, har vi ved færdige produktioner ophavsretten, såsom loven om ophavsret stipulerer, samt ubegrænset brugsret til materialet medmindre, der er indgået en særskilt aftale.

MAKE IMPACT FILMS og vores kunder har ret til at bringe film- og videoproduktioner på egen hjemmeside samt egne sociale kanaler. Som udgangspunkt offentliggøres materialet dog kun efter kunden har publiceret det materiale, vi har produceret for kunden.

IP-adresser

https://www.makeimpactfilms.dk indsamles der i visse tilfælde IP-adresser, som bruges til analysere trafik, adfærd på hjemmesiden samt besøgende.

CPR-numre

Vi opbevarer kun CPR-numre i forbindelse med retslige forpligtelser.

Hvem behandler data?

Persondata er opbevaret i enten mailkartotek, på computer eller andre harddiske, som kun medarbejdere hos MAKE IMPACT FILMS har adgang til. Dog kan det i tilfælde af større produktioner ske, at data behandles i samarbejde med én eller flere samarbejdspartnere.

Kunden har enhver tid ret til at få oplyst, om der indgås et samarbejde, der vedrører persondata. Herunder har kunden ret til at få persondata udleveret og/eller slettet.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og den dataansvarlige sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for MAKE IMPACT FILMS aktiviteter. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

På MAKE IMPACT FILMS hjemmeside samt i medarbejdernes mailsoftware benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på MAKE IMPACT FILMS vegne og må ikke anvendes til egne og personlige formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Samtykke

MAKE IMPACT FILMS tager udgangspunkt i Dansk Journalistforbunds fortolkning af loven vedr. samtykke.

Et samtykke skal gives til et eller flere specifikke formål. Samtykket skal altså være konkretiseret, så personen ved, hvad personoplysningen skal bruges til. Man kan have ret til at behandle en personoplysning på et andet grundlag, fx:

  • Behandlingen er nødvendig for at kunne opfylde en aftale, som personen er part i.
  • Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, der påhviler den dataansvarlige.
  • Et ansættelsesforhold nødvendiggør behandlingen.
  • Du har en berettiget interesse.

Indsigt og klager

Du kan til enhver tid bede MAKE IMPACT FILMS om at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig og/eller få slettet dine oplysninger (herunder billede- og videomateriale).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til isabelle@makeimpactfilms.com

Hvis du vil klage over MAKE IMPACT FILMS behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.