Privatlivspolitik

Vores virksomhed Scarlet Red Talent 23 bruger brandnavnet MAKE IMPACT FILMS – vi bruger sidstnævnte i nedenstående tekst.

Hos MAKE IMPACT FILMS passer vi godt på dine data. Vi bruger dine data til at udsende beskeder i forbindelse med indgået samarbejde, nye tilbud samt påmindelser.

Hvilke data behandler MAKE IMPACT FILMS?

Vores kunder er andre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende, og vi arbejder ofte i journalistisk øjemed. Vi producerer film og video content for vores kunder og opbevarer dermed som hovedregel navn, e-mail adresse, adresse, CVR nummer, telefonnummer, bankoplysninger samt billede- og videomateriale fra det projekt, kunden har hyret os til.

Når du indgår et samarbejde med MAKE IMPACT FILMS, har vi ved færdige produktioner ophavsretten, såsom loven om ophavsret stipulerer, samt ubegrænset brugsret til materialet medmindre, der er indgået en særskilt aftale.

MAKE IMPACT FILMS og vores kunder har ret til at bringe film- og videoproduktioner på egen hjemmeside samt egne sociale kanaler. Som udgangspunkt offentliggøres materialet dog kun efter kunden har publiceret det materiale, vi har produceret for kunden.

IP-adresser

https://www.makeimpactfilms.dk indsamles der i visse tilfælde IP-adresser, som bruges til analysere trafik, adfærd på hjemmesiden samt besøgende.

CPR-numre

Vi opbevarer kun CPR-numre i forbindelse med retslige forpligtelser.

Hvem behandler data?